fave song at the moment~

Friday, February 13, 2009

l0s!nG a FriEnd...

i got to know shalini a/p suppaya since i was in f1 d..but, xde la berkawan sgt time tu. well, masuk f4, we were both in d same class..so started dr situ, br betol2 kenal sape shalini ni actually.. a cheerful nice girl. thats wut i kno. xtaw la die yg sbnrnye cmne. coz i didnt get to really be closed to her as naek f5, ak got transferred into another diff class..
mlm ni, ive been informed..d death of her..wut a shocking news. she met wif an accident on her way to jb tis late morning. tragis betol. sedih giler. another fren of mine yg tgglkan dunia ni. sok, her funeral will be in Kulim, at 2pm.
rase satu perasaan yg xdpt nk digmbrkn. bile kwn yg sebaya dgn ak, dh xde.n ak akan wondering..bile plak time aku...ya allah...
so, ill be missing shalini. she'll be in my memory.

~ IN MEMORY..SHALINI A/P SUPPAYA..(1988-2009)~

1 comment:

LadYaMie said...

mia..aku penah rase hilang kwn..
sedih sgt...
paling aku sedih..
aku x dpt jumpa dia utk kali terakhir..
kwn aku cerita sbum dia nak meningal dia siap pesan suruh kwn aku tu contact aku..tapi kwn aku xdpt nak contact aku sbb x dak num telefon..
dia siap cakap nape mimi x datang melawat aku...
sedih mia..

b4 2,3 bln dia meningal dia selalu kol aku,mcol aku,msg aku suma.tp aku bodoh time tu aku igt dia saje2 nak kaco..
so aku ignore je larr..
tp last2 aku dengar cte dia da nazak..
pagi tu baru aku cadang nak pegi melawat dia..
bangun2 dari tido dia dapat msg yang dia da x da...
sedih sgt mia...
smpi skang bila aku terigt arwah aku aku nangis..
aku x ingat dia tp dia ingat aku sbelum dia pergi...

=(